Nya Zeeland-Queenstown

2010-03-18 @ 07:40:18
Nu har vi varit i Queenstown i tva dagar och har ska vi stanna tills pa sondag. Queenstown ar kant for sina grymma aktiviteter och roliga nattliv.

Vi ar ratt trotta efter tre dagar av adrenalin och party. Igar var det ju St Patrics day, sa alla irlandare var helt galna. Hela stan var kladd helt i gront och det var ett valdans liv. Mycket roligt.

Vi ska nu ta det lite lugnt da vi har gjort sa himla mycket saker den senaste veckan. Vi har ju akt med en buss sedan forra sondagen och det har varit riktigt roligt. Tyvarr sa kommer ganget att splittras nu nar vi ar i Queenstown. Vissa maste aka norrut, andra som vi ska aka runt annu mer soderut och andra ska stanna har annu langre. Men vi har haft det riktigt kul i alla fall. Maste ju beratta lite om var busschauffor for han ar helt galen. Han ar hoggljudd, nonchalant och valdigt rolig. Han ljuger hela tiden och vi har gatt pa nastan alla hans skamt. Han lurade bla. i oss att det finns ett djur har som heter Chamels som bara finns har pa Nya Zeeland och att det ar en blandning mellan ett far och en kamel. Han sa att dom ater sa mycket gras och att dom var valdigt jobbiga att ta hand om sa det ar darfor som det bara fanns tva Chamelsfarmar pa hela Nya Zeeland. Jag trodde pa det saklart, har verkligen gatt och tankt pa hur hela den proceduren har gatt till. Fick reda pa sanningen i forrgar nar vi satt i baren och pratade. Det var nagon som drog ett skamt om hur korkade alla var som gick pa att det finns chamels. Kande mig valdigt korkad da jag har fyllt kameran med kort pa chamels, som egentligen ar vanliga lamor. En annan rolig sak var att nar vi gjorde en overnattning i en liten by som kallas Lake Wanaka mellan Franz Josef och Queenstown sa tyckte han att alla maste ga ned till stranden for att kolla pa delfiner. Klockan 17.30 varje dag sa tar dom bort ett nat for att slappa in delfiner i bukten sa att man kan mata dom. Han sa att dom alskade brod med jordnotssmar pa. Det var viktigt att ta med jordnotssmoret, for att det klistrades fast i gomen pa delfinerna sa att dom lat och gjorde extra mycket konster. Kl 17.30 stod halva bussen pa strandkanten och spejade efter delfinerna. Saklart sa kom dom aldrig eftersom det inte finns delfiner i sjoar. Kande mig lagom korkad nar jag gick och fragade ett par var alla delfiner var.




En anorlunda trfikstockning



Fin utsikt fran bussen



Ett dopp i delfinsjon



St Patrics day



Bjuder pa denna partybild fran St Paddys day



Sa himla fint har!!

Hors snart igen!

/Nikolina

Kommentarer

Postat av: Mami

Vad kul att höra att ni har det så bra! Lite lättlurad är du allt hi, hi.



Glöm inte att maila hur jag ska fylla på telefonen åt dig.

Pussar & Kramar Mami

2010-03-18 @ 08:09:34

Postat av: Ossi

Haha vilken lirare. Väldigt fina bilder gumman. Ska bli kul att se filmerna sen. Puss och kläm

2010-03-18 @ 08:36:17

Postat av: Tanto

Hahaha!!! Jag gillar busschauffören! Små elak humor!

Fina bilder som vanligt!

Kramar Moster

2010-03-18 @ 19:22:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback