Nya Zeeland - Nu ar vi framme

2010-03-05 @ 10:38:17
Hej allihoppa!

Efter ytterliggare en lang resa har vi antligen kommit fram till Christchurch. Resan gick ganska bra. Blev forsening i Singapore sa det var nara att vi missade planet i Sydney som skulle ta oss vidare till Christchurch men vi hann med precis.

Pa flygplatsen blev vi valkomnade med ett kyligt regn och valdigt mycket moln. Vadret idag ar som en vanlig sommardag i Sverige. Ca 16 grader varmt, moln blandat med regn. Men ingen fara. Det ar inte vadret vi ar ute efter, utan upplevelserna. Trots var jet lag sa har vi fixat en hel del. Vi har checkat in pa ett ratt sunkigt hostel, kollat nar och var bussen ska plocka upp oss (det blir pa sondag klockan 06.50) samt avnjutit ett glas vin till var forsta rugbymatch.

Imorgon ska vi kolla in stan lite mer och forbereda oss infor bussen. Som ni kanske vet ska vi ju aka pa buss genom Nya Zeeland. Det ar lite svart att forklara sa jag bifogar bussbolagets hemsida sa kan ni spana in vad det ar vi ska ha for oss den kommande manaden. Jag kommer att gora passet Kea samt Bottom bus och flickorna som stannar tva veckor mer an jag ska gora Whole kit & Caboodle.

Las mer pa: http://www.kiwiexperience.com/

Nu ska jag sova!

Kram
Nikolina



Kommentarer

Postat av: Mami

Hej Skrutt!

hoppas att ni får en rolig tripp i NZ, gillar fortfarande inte tanken på skydivingen.....

pussar Mami

2010-03-07 @ 11:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback